ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

جمهوری آذربایجان: ایران همسایه مهمی برای باکو است

جمهوری آذربایجان: ایران همسایه مهمی برای باکو است مشاور معاون رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان با تأکید بر اهمیت دیپلماسی با جمهوری اسلامی گفت که ایران همسایه مهمی برای باکو محسوب می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 12
کد خبر: ۱۷۹۴۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، «الچین امیربایف» مشاور معاون رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان روز گذشته (سه شنبه) در مصاحبه با شبکه «آی24» با تأکید بر اهمیت دیپلماسی با جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد که ایران همسایه مهمی برای باکو محسوب می‌شود.

 

وی در این خصوص گفت: «برای ما مهم است که ایران که همسایه مهمی از نظر وسعت و تاریخ است، همسایه خوبی باقی بماند».

 

وی به آذری زبان‌ها در ایران اشاره کرد و گفت که حدود 20 تا 30 میلیون آذری با اصالت آذری هستند و علی‌رغم نقطه‌نظرات متفاوت تهران و باکو، روابط مناسب بین دو کشور از اهمیت بالایی برخوردار است.

 

امیربایف با اشاره به این موارد افزود: «مهم‌ترین مسئله حفظ آرامش با ایران و ایجاد ثبات در منطقه است».

 

مشاور معاون رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان همچنین در بخشی از مصاحبه خود با استقبال از افتتاح سفارتخانه جدید باکو در تل‌آویو گفت: «در وهله اول، اسرائیل شریک راهبردی بسیار مهمی برای (جمهوری) آذربایجان است. دوست آذربایجان است و من فکر می‌کنم که تصمیم برای افتتاح سفارتخانه، نمایانگر نتایج تحول در روابط ما در طول چندین دهه است».

 

روز دوشنبه هفته جاری نیز «آیهان حاجی زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان در نشست خبری در خصوص وضعیت مذاکرات باکو و تهران گفت: «در جریان گفت‌وگوهای تلفنی اخیر وزیران امور خارجه جمهوری آذربایجان و ایران، تبادل نظر مفصلی درباره وضعیت دو کشور انجام شد.»

 

به گفته وی، جمهوری آذربایجان این مذاکرات را مثبت ارزیابی می‌کند و ادامه رایزنی‌ها را مهم می‌داند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار